For den gravide har vi 2 Spa pakker. Begge pakkene har fokus på massasje av typiske problemområder som rygg, nakke, legger og føtter, samt en Babor minifacial. I pakken Snart Mamma får hele kroppen i tillegg en nærende og pleiende skrubb/innpakning som gjør god for både hud og kropp.

Barn i Magen

En deilig massasje tilpasset mor og barn. Massasjen er tilrettelagt for den gravide og hennes problemområder som oftest er sete, rygg, nakke, legger og føtter. Vi bruker oljer som er tilpasset den gravides hud og tilstand.

Pakken starter med en klassisk massasje av rygg, skuldre, nakke, etterfulgt av en Babor minifacial som gir huden ny glød og en avslappende hodebunnsmassasje. Avslutningsvis får hun en god legg og fotmassasje.

Tilpasset den gravides problemområder: kr: 1770,-

Behandlingstid: 80 min.

Trykk her for online bestilling:
Trykk her for kjøp av gavekort:

Snart Mamma

Den gravide trenger litt ekstra pleie. Denne pakken er tilpasset får å gi mor en spesiell oppmerksomhet der hele kroppen får en luksus spabehandling.

Pakken starter med Velkomstmassasje på nakke og skuldre etterfulgt av skrubb og innpakning av hele kroppen. Produktene som benyttes er tilpasset den gravide. Avslutningsvis vil hun få en ansiktsbehandling som gir en skikkelig vitamin-boost, og en deilig fot og leggmassasje som gjør godt for hovne slitne føtter.

Behandlingen vies til å styrke hudens elastisitet, forebygge strekkmerker og behandle trøtte og slitne ben.

Pris: 1770 kr
Behandlingstid: 80 min.

 

Trykk her for online bestilling
Trykk her for å kjøpe gavekort