Lymfedrenasje kur – 8 behandlinger à 35 min.

Lymfedrenasje kur – 8 behandlinger à 35 min.

Pris: 6 000,00kr

Beskrivelse

Generelt om lymfesystemet

Lymfedrenasje er en vakuumbehandling av lymfegangene, som aktiverer lymfesystemet. Lymfedrenasje setter i gang flere renselsesprosesser i kroppen og bidrar til økt blodsirkulasjon.

Lymfesystemet i kroppen ivaretar mange viktige funksjoner og er en vesentlig del av immunforsvaret. Lymfesystemet regulerer blant annet væskebalansen og frakter de hvite blodlegemene (lymfosyttene) rundt om i kroppen.  Lymfesystemet er også en viktig faktor når kroppen skal utskille avfallsstoffer, for når kroppen er ”forurenset” kan sirkulasjonen fungere dårlig. Det kan vise seg som smerter i muskulaturen, hovne ankler, kalde føtter og hender, væskeopphopninger, samt en generell stivhet i kroppen. Lymfesystemet består av lymfeårer, lymfevev og lymfevæske, som alle har livsviktige oppgaver å utføre: Lymfevæsken sirkulerer rundt i kroppen og sørger for at bl.a. sår på kroppen gror. Lymfeårene har som oppgave å lede væsken gjennom lymfeknuter og lymfevev.

Behandling

Lymfedrenasje er en ikke-invasiv behandlingsform som gjenoppretter lymfe- og blodsirkulasjonen. Dette virker ved at pressoterapi apparatet legger trykk på et eller flere områder på kroppen for å stimulere lymfesystemet. Behandlingen fører lymfevæsken fra vevet til lymfeknutene, som renser lymfevæsken før den går ut i de store lymfeårene og videre tilbake til blodet. Vakuumet sørger også for en mer effektiv drenasje, stimulerer lymfesystemet og skaper et undertrykk som bidrar til økt blodsirkulasjon. Resultatet er ofte mer overskudd og kroppen kjennes «lettere».

Etter behandling
Utskillelsen av avfallsstoffer økes og oppsamlede giftstoffer finner veien ut etter hyppige toalettbesøk. Midlertidige reaksjoner etter en behandling kan være trøtthet, økt tarmfunksjon, tørste, dypere søvn og økt vannlating. For å øke effekten av lymfedrenasjen anbefales det gjerne at klienten drikker mye vann etterpå.

Praktisk informasjon
Behandlingstid: 35 minutter
Enkeltbehandling pris: 850kr

Kur x 8 ganger: 6000kr