Dermapen – Microneedling

Dermapen – Microneedling

Pris: 2 700,00kr

Behandlingstid: 50min.

Kategori:

Beskrivelse

Det viktige Kollagenet – hvordan vedlikeholde og erstatte?

En behandling som hjelper med å gjenoppbygge tapt kollagen!

Microneedling stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til forbedret struktur. Dette er behandlingen for deg som ønsker å friske opp og fornye huden. Microneedling viser gode resultater på hud med elasisitetstap, linjer, arr og pigmentflekker.

Behandling for å skape ny naturlig celletilvekst av kollagen med micronåler som gjenoppbygger huden fra innsiden. Micronålene lager tynne kanaler i huden som maksimerer absorpsjonen av de aktive ingrediensene i ampulleserumene som vi påfører.

Behandlingen består av en rens, microneedling med konsentrater som booster huden og avsluttes med en maske som virker beroligende, tilfører fuktighet og virker oppstrammende.

Hovedeffekter som oppstår ved microneedling:

1. Stimuleringen av den naturlige helingsprosessen som gjenoppbygger tidligere skadet hud. Vi får en økt kollagen og elastin produksjon i huden. 

2. Micronålene skaper kanaler ned i huden for å øke absorpsjonen av aktive substanser. Når aktive substanser applikeres direkte på huden, stopper den maksimale absorpsjonen ved 0,3%. Ved bruk av microneedling kan vi øke den maksimale absorpsjonen opptil 60%.

Dette kan vi behandle med microneedling:

  • Fine linjer og dype rynker

  • Arr/aknearr

  • Medtatt/moden hud

  • Hyperpigmentering og aldersflekker

  • Solskadet hud

  • Akne

 

Klikk her for å komme til vår nettbooking.