50 min. Anti-Cellulite & Bindevevsmassasje

50 min. Anti-Cellulite & Bindevevsmassasje

Pris: 1 180,00kr

Behandlingstid: 50 min

Kategori:

Beskrivelse

Anti-Cellulite & Bindevevsmassasje

Anti – Cellulitte & Bindevevsmassasje løsner på gamle spenninger i vevet som ligger rundt og utenpå muskulaturen/fettcellene.  Dette er en kraftig og dyp massasje der massøren benytter forskjellige tøyninger og drag, forlenger muskler, sener, bindevev, nervefunksjon og lymfedrenasje. Teknikken er god for å løse opp forkortet arrvev for eksempel etter en operasjon eller skade. Massasje kan oppleves smertefull, men gir ofte gode resultater, og en kropp som føles mer bevegelig med en glattere hud.

Kinesiotaping

Ved behov tilbyr våre kvalifiserte terapeuter også kinesiotaping. En tape teknikk som hjelper kroppen i å heles ved å påvirke muskulatur og gi stabilitet til ledd uten å påvirke bevegelsesutslag.
Pris: 310 kr.

Generelt om våre massasjer

Massasje stimulerer blodsirkulasjonen og kretsløpet. Enkelte massasjeformer jobber særlig dypt med øm og stiv muskulatur, mens andre er mer for Spa og velvære. Massasje hjelper kroppen til å kvitte seg med avfallsstoffer, stress, og følelsesmessige spenninger samt forebygger/hjelper når ensidig arbeid gir vonde triggerpunkter/ muskelknuter/ smertepunkter.

 

Klikk her for å komme til vår nettbooking.