Effektiv behandling med dokumentert effekt!

Fra 25 års alderen begynner huden å miste en del av sin fasthet og spenst. Aldringen vises først ved elastisitetstap og fine linjer som resulterer i ujevnheter og rynker.

  • Hva er kollagen?
    Kollagen er det proteinet som det finnes mest av i kroppen. Kollagenfibrene fungerer som «lim» og binder sammen, gir styrke og fasthet til bindevevet i hele kroppen. Kroppen produserer sitt eget kollagen, men fra 25 års alderen avtar produksjonen gradvis.
  • Hudens kollagen
    Kollagenet i huden dannes i dermis, det mellomste hudlaget. Der samarbeider det med elastin og hyaluronsyre for å danne en sterk og smidig hudstruktur, spenst og ingen rynker. I ung alder består huden av så mye som 75% kollagen. I ung hud, som ikke har blitt utsatt for sol, er kollagenet organisert i bunter. Disse støtter opp huden og gir den fasthet. Det er solen som er den viktigste årsaken til tap av kollagen, da det danner et høyt innhold av frie radikaler som bryter ned kollagenet.

Til tross for at vi ikke kan stoppe hudens biologiske aldringsprosess som er styrt av gener, så er det fullt mulig å påvirke de ytre faktorene. Solens stråler, stress, søvnmangel, røyking og tørr forurenset luft er alle faktorer som påvirker huden negativt, men som vi kan gjøre noe med.

Microneedling med Dermapen stimulerer hudens naturlige kollagen og bidrar til forbedret struktur. Dette er behandlingen for deg som ønsker å friske opp og fornye gløden. Microneedling viser gode resultater på linjer, arr og pigmentflekker, men også på elastisitetstap og ujevn hudoverflate. Behandlingen er i tillegg ideell for alle med dehydrert/tørr  hud.

Behandlingen varer ca. 30 min og består av en rens, microneedling med konsentrater som booster huden og avsluttes med en maske som tilfører fuktighet og virker opp strammende.

Bestill en Dermapen-behandling her.