Naturlig og frisk hud uten å risikere helsen

Med rett behandling kan huden få tilbake noe av de ungdommelige kvaliteter den engang hadde.

 • Vitamin C Serum
  Vitamin C er en  antioxidant, som beskytter huden fra å brytes ned av frie radikaler. Vitamin C bygger dessuten opp kollagen og elastin, som gir en fastere og strammere hud. Vi benytter de to mest effektive substansene av vitamin C, i en konsentrasjon på 20 %, som er det optimale for ønsket effekt.Påføres morgen og kveld, også øyeområdet, og gjerne også på halsen og brystpartiet.
 •  Vitamin A Serum
  Vitamin A Serum øker dannelse av kollagen og elastin, som gir en forbedret hudstruktur. Serumet gjør også huden spenstigere og med mindre synlige fine linjer, samtidig som fuktbalansen i huden blir gjenopprettet. Serumet øker også blodsirkulasjonen og gir huden en frisk og fin glød. Påføres morgen og kveld, inkl. øye området, og gjerne også på hals og brystparti. Skal ikke brukes av gravide og ammende, og har du ømfiendtlig hud kan det være lurt å vente med å ta den på til etter soling.
 • Tone Regulator
  Fordeler melaninet i huden og hindrer dannelse av ny melanin. Huden blekes da naturlig, og den ujevne fargen og pigmentflekker vil gradvis forsvinne. Inneholder også fruktsyre som øker celleomsetningen og forbedrer resultatet gjennom exfoliering av gammel hud med melanin innhold.Påføres rikelig morgen og kveld, og ekstra på pigmentflekker. Forsiktig med øye området. Brukes ikke i forbindelse med soling.
 •  Eye Serum
  Eye Serum benyttes to patenterte substanser for å redusere og forebygge fine linjer, poser og mørke ringer under øynene. I tillegg blir hudkvaliteten vesentlig forbedret.Påføres morgen og kveld under og på siden av øynene, ikke på øyelokk.
 •  Cleanser Gel
  Dyprengjøring med eplesyre som renser fettstoffer, make-up, forurensninger, bakterier og døde hudceller. Øker penetrasjon av programmets aktive stoffer.Brukes morgen og kveld, også øye området. Skummes opp med lunkent vann og masseres lett inn i ansiktet. Skyll godt.
 •  Moist Activator
  Fuktighetskrem alene har ingen anti aldrende effekt, men er helt nødvendig for at huden skal kunne nytte-gjøre seg annen anti aldrende behandling. Inntil huden din selv klarer å produsere nok fuktighet, så bruker du Moist Activator, som inneholder:
  • Høy konsentrasjon med Hyaluronsyre for høyere fuktbindende effekt
  • Ceramide 3 som skaper en beskyttende film og forsterker lipidbarrieren
  • Aloe Barbadensis med kjølende, infeksjonsbeskyttende og sårlegende effekt
  • Vitamin E, som påskynder leging av hud

Påføres morgen og kveld ved behov, også øye området (påføres etter Vitamin C, A og Tone Regulator).

 • Sun Protection High
  Det siste innen utvikling av solbeskyttelse. Beskytter både mot UVA og UVB. SPF 30. Duvè Medica Sun Protection High består av ulike typer filtere, som til sammen gir den beste beskyttelsen mot solstråling.Påføres om morgen og deretter hver time ved soling, for optimal beskyttelse.

Les mer om vårt Duve Medica hudprogram

 

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål, eller ønsker å bestille en time hos oss.

Kontakt oss

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.