Det nærmer seg tid for farsdag!

Unn din ektefelle, samboer, far eller en person du er glad i litt luksus i hverdagen.

Her finner du gode tips og skreddersydde spapakker for far.

Vi på Colosseum Spa ønsker å gjøre litt ekstra stas på fedrene på farsdagen. Årets farsdag feires søndag 10.november og er dagen vi hedrer alle fedre og farsfigurer. Vi feirer alle på forskjellige måter – enten med frokost på senga, middag eller en ekstra oppmerksomhet.

Enten far har en aktiv livsstil eller setter pris på ro i hverdagen, har vi de opplevelsene han vil sette pris på i lang tid etterpå. I en stressende hverdag setter vi som oftest ikke av nok tid til egenpleie og indre ro. Er far sliten eller trenger å koble av vil han definitivt sette pris på en av disse skreddersydde spaopplevelsene:

 

Spapakke I   Valgfri massasje & Minifacial

Først vil far få en massasje av rygg og nakke for optimal avslapning, etterfulgt av en utrensende og oppfriskende ekspresshudpleie som er tilpasset en mannlig hudtype og -tilstand.

Pris: 1300,-

Behandlingstid: 50 minutter

Kjøp den her!

Spapakke II Massasje & Hudpleie med Biotec

Dersom du ønsker å få en komplett avslappet og fornyet mann hjem etter spaoppholdet, er denne spapakken en vinner!

Behandlingen starter med en helkroppsmassasje der massøren vil løse opp i muskelknuter og -spenninger. Videre får han en dyprensende og fuktighetsgivende ansiktsbehandling skreddersydd hans hudtype og -tilstand. Ansiktsbehandlingen avsluttes med Elemis Biotec-apparatet som vil gi et øyeblikkelig resultat.

Pris: 1980,-

Behandlingstid: 1 time og 40 minutter

 

Kjøp den her!

Ønsker du heller en opplevelse som dere kan dele?

Da er vår bestselger duo-massasje midt i blinken! Behandlingen utføres i samme rom og dere får muligheten til å koble av i behagelige omgivelser sammen.

Kjøp 50 minutter duo-massasje her.

Kjøp 80 minutter duo-massasje her.

Da dette er behandlinger som krever booking hos to terapeuter, vil de ikke være tilgjengelig på nettbookingen. Ta kontakt med oss på tlf. 23215400 eller epost post@colosseum-spa.no for bestilling.

Sent ute?

Du kan enkelt bestille gavekort i vår nettbutikk på www.colosseum-spa.no eller digitalt gavekort via Fixit-appen som far får sendt direkte på sin telefon – Her kan du til og med legge ved bilder og en fin hilsen. Når du bestiller et digitalt gavekort velger du selv dato og tidspunkt for når gavekortet skal plinge inn på telefonen til far.

Ta kontakt med oss på tlf. 23215400 eller på e-post post@colosseum-spa.no for booking eller spørsmål.

Gratulerer med dagen fra oss på Colosseum Spa til alle fedre der ute!