Gled mor med et gavekort på spa og velvære

Søndag 14.februar er dagen vi gir mødrene litt ekstra oppmerksomhet. I år er den den beste gaven å gi mor en mulighet til avslapning og velvære. En getaway fra en ellers stressende hverdag er vel noe vi alle ønsker oss? Vi har derfor satt sammen våre bestselgende behandlinger som vil gi mor en mulighet til å koble ut, senke skuldrene og komme hjem med fornyet energi!

Mother´s Getaway

Denne spapakken er skreddersydd med både hudpleie og fotpleie. Ansiktsbehandlingen er vår bestselgende Perfect Glow med mikrodermabrasjon som renser, frisker opp og booster huden! Denne behandlingen er ideell for en sliten, gusten og/eller stresset hud og etterlater huden glødende og fornyet. Etterfulgt av ansiktsbehandlingen får man stelt føttene grundig med vår Spapedikyr med massasje.

Behandlingstid: 95 minutter

Kjøp gavekort her eller book her.

Dronning for en dag

Skjem bort mor med heldags-spa! Dette er den ultimate luksusbehandlingen for en du er glad i. Denne spapakken gir ny energi, der man får senket skuldrene og nyte en oase av fred, ro og harmoni. Spapakken inkluderer kroppsskrubb, fuktighetsgivende innpakning, aromamassasje, ansiktsbehandling, pedikyr og minimanikyr. Vi spanderer også en forfriskende lunsj midtveis i behandlingen!

Behandlingstid: 4 timer & 30 minutter

Kjøp gavekort her eller book her.

Barn i magen

Dette er vår ultimate bestselger for den kommende mor! Behandlingen inkluderer klassisk massasje av rygg, skuldre, nakke, avslappende ansikt- og hodebunnsmassasje og avslutningsvis en god legg og fotmassasje. Massasjen er tilrettelagt for den gravide og hennes problemområder som oftest er sete, rygg, nakke, legger og føtter. Behandlingen tilpasses også med alternative liggestillinger. Som regel er dette på siden, med god støtte.

Behandlingstid: 80 minutter 

Kjøp gavekort her eller book her.

Gavekort

  • Våre gavekort er fleksible og har en gyldighet på 2 år fra kjøpsdato.
  • Bestiller du et gavekort på nett, får du gavekortet tilsendt direkte til din leveringsadresse med brevpost.
  • Sent ute? Bestill digitalt gavekort her!

Vi er gode på smittevern! Les mer om våre rutiner for smittevern her.