Bli kvitt uønsket hår med Diode-laser!

Mange sliter med uønsket hårvekst og barberer/vokser seg jevnlig for å bli kvitt dette. Med laserbehandling kan du bli kvitt hårene for godt.

Behandlingen foregår med Diode-laser med radiofrekvens (nm 810).

Diode-laserbehandling for sjenerende hårvekst ble godkjent av FDA (amerikanske helsemyndigheter) allerede i 1997. Det er vist i flere studier at varig hårreduksjon i ansiktet og på kroppen kan oppnås.

Behandlinger skjer i flere omganger avhengig av hårets vekstfaser. Håret har en livssyklus på 3 faser og det er kun i vekstfasen at hårene lar seg behandle. Hårene befinner seg ikke i samme fase til samme tid, derfor er det nødvendig med flere behandlinger. For å bli kvitt hårene for godt er det vanlig med 4-6 behandlinger, men lyse hår og dunhår kan trenge flere behandlinger.

Det mest optimale er hår som er mørkere enn huden, der kan hårene svekkes og forsvinne helt etter få behandlinger. Personer med mørk hudtype må regne med noen flere behandlinger.

Eksempler på områder og deres vekstsyklus:

Overleppe/hake 4-6 uker

Armhuler 8-10 uker

Bikini 10-12 uker

Lår/legger 12-16 uker

Rygg 8-10 uker

Er behandlingen smertefull?

Teknologien varmer gradvis opp hårsekkene under huden, men siden laseren konstant flytter på seg (In motion) så går behandlingen forholdsvis fort og er ikke særlig ubehagelig. Noen områder er mer sensitive, slik som bikinilinje.

Hvem kan ikke behandles?

Pasienter med diabetes, eksem, dermatitt eller annen hudsykdom må ha en konsultasjon med vår lege før behandling. Dette er kostnadsfritt og kan enkelt bestilles via vår nettbooking eller ved å sende oss en epost på post@colosseum-spa.no.

Pasienter som bruker medisiner som gir økt lyssensibilitet skal ikke behandles.

Områder med tatovert hud kan ikke behandles.

Gravide kan ikke behandles.

Forberedelser:

Unngå overdreven soling og solarium i minst 4 uker før behandling grunnet risiko for midlertidige pigmentforandringer i huden. Behandlingen er mest effektiv på lys hud, så smør deg heller ikke med selvbruning før behandling.

Du skal ikke vokse eller nappe hårene de siste 4 ukene før behandling da laseren kun virker på hårsekker som inneholder hår i en aktiv vekstfase. Barbering skal du gjøre dagen før eller samme dag som behandlingen skal skje. Det er ideelt om du aktivt barberer deg noen uker før behandlingen for å få med flest mulige hår i en vekstfase.

Ikke bruk sterke hårfjerningskremer eller peelingkremer på området som skal behandles den siste uken før behandlingen.

Etterbehandling:

Unngå sterk sol og solarium i 3 uker etter behandling. Bruk alltid høy solfaktor i 3 måneder etter behandling selv om du ikke aktivt soler deg.

Etter behandling kan huden føles noe sår og den kan bli lett rød, så unngå irriterende kremer og peelinger i minst to uker.

Oversikt over alle våre laserbehandlinger og priser, finner du i vår prisliste.

Du kan booke din laserbehandling ved å ringe oss på tlf. 23215400 eller sende oss en epost på post@colosseum-spa.no.