Hårreduksjon med en av markedets beste laser!

Hårreduksjon av uønsket hårvekst – raskt, effektivt og skånsomt, både i ansikt og på kroppen. Vi bruker en av markedets beste laser «Soptrano Ice» Diodelaser og dyktige behandlere som sørger for trygg og sikker behandling.

Soprano Ice er en diodelaser som gir tilnærmet smertefri og permanent hårreduksjon for alle hudtyper, og kalles ”Gullstandarden for permanent hårfjerning”.

Hvilke områder kan behandles?

Alle områder kan behandles. Populære områder er armhuler, legger og lår, bikiniområdet, ansikt og rygg. Man kan behandle flere områder samme dag. Se prisliste for behandlingsoversikt HER

Hva kan du forvente av behandlingen?

Soprano Ice er kjent for sine gode resultater. Det er vanlig at opp til 25% av hårene forsvinner for hver behandling. Etter første behandling, ser man endelig resultat etter 6 uker. Dette skyldes at hårene vokser saktere etter behandling – og faller av.

Du må forvente minst 3 behandlinger – opp til 8 på grunn av hårets 3 vekstfaser. Det er kun hår i vekstfasen som har nok pigment i hårroten til at de reagerer med laserstrålene. Det er derfor man trenger flere behandlinger for å oppnå en hårreduksjon opp mot 95%.

Laserbehandlingen har best effekt lys hud. Mørkere hudtyper trenger ofte flere behandlinger enn lyse hudtyper.

Personer som er plaget med inngrodde hår og betennelser etter f.eks barbering, voksing og epilering vil ha en veldig god effekt med laserbehandling.

Etter første behandling, kan ansiktet behandles etter 6 uker, mens kropp behandles ca hver 2-3 måned.

Dette vil vi gå nøye gjennom under konsultasjon – før behandling.

 

Hvem kan ikke behandles?

 • Gravide og ammende behandles ikke.
 • Veldig lyse- og grå hår kan ikke behandles på grunn av lite/ingen pigment i hårrøttene.
 • Melasma (hormonutløst pigmenter)
 • Dersom du bruker antibiotika. Kur må eventuelt være avsluttet 1 uke før.
 • Vitilgo
 • Gravide og ammende
 • Klient i pågående kreftbehandling
 • Klient med sår eller eksem i behandlingsområdet
 • Klient som har solet siste 4 uker
 • Klient som skal på solferie nærmeste 4 uker
 • Klient som står på medisiner som gjør huden solømfintlig
 • Klient som har satt filler i behandlingsområdet siste 2 ukene
 • Klient som har gått på isotretinoin siste 6 månedene
 • Klient som går på Retinol (ansikt)

Før behandling

Det anbefales at du kommer til gratis konsultasjon, for å vurdere om du er egnet for Soprano Ice laserbehandling. Da er det viktig at du ikke har vokset/barbert deg, så vi ser hårstråene tydelig + at vi da ser hvor stort område du trenger å behandle. Dersom du bruker å vokse eller epilere behandlingsområdet, må du vente 6 uker før laserbehandling kan gjennomføres.

To til tre uker før behandlingen skal du unngå solarium og overdreven soling, da dette kan gi økt risiko for midlertidig pigmenttap etter behandling. Før du kommer til behandling er det viktig at behandlingsområdet er barbert. Om nødvendig, barberer vi bort synlig hår før vi starter på behandlingsdagen.

Behandlingsdagen

Huden smøres inn med ultralydgelé, og laserens behandlingshode beveges i lette lineære og sirkulære bevegelser over behandlingsområdet. Dette tar bare noen minutter pr. område.

In Motion teknologien varmer gradvis hårsekkene opp under huden, til de ikke lengre kan produsere nye hår. Etter som laseren er i konstant bevegelse, kan behandlingsområdet være relativt stort – noe som gjør at behandlingsøktene går raskt og effektivt. Tidsforbruk beregnes ut fra antall områder og størrelsen på området som skal behandles.

Du kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etterpå.

Etter behandling og eventuelle bivirkninger

Umiddelbart etter behandling kan man oppleve kløe, noe rødhet og hevelse i behandlingsområdet. Dette går som regel fort over – senest i løpet av et døgn.

Du bør unngå solarium og overdreven soling i minst 2 uker etterpå.

Områder som ikke er tildekket av klær, må man bruke SPF 50 når man oppholder seg utendørs i minst 2 uker etterpå.