Colosseum Spa i Oslo tilbyr ansiktsbehandling i harmoni med de høyeste standardene på området. Vi tilbyr både ulike former for klassisk ansiktsbehandling og spesialbehandlinger. Det finnes ulike hudtyper og hudtilstander, og vi kan bistå deg med å velge en behandling som passer for akkurat deg og din hud. Vi har som målsetting å gi deg synlige resultater og en trivelig opplevelse. Vår ansiktsbehandling foregår i en behagelig atmosfære slik at både du og huden din opplever optimal omsorg.

I vår ansiktsbehandling implementeres forskjellige produkter innen hudpleie fra nøye utvalgte kvalitetsprodusenter. Vi foretar en hudanalyse i forkant av behandlingen for å spesifisere hvilke produkter som vil ha en gunstig effekt på huden din. Våre hudpleiere har solide kompetanser, og baserer alle behandlinger på kontinuerlig oppdatert kunnskap. Colosseum Spa preges av en høy yrkesstolthet, noe som alle våre behandlinger bærer preg av. Hos oss kan du med andre ord alltid forvente det lille ekstra – både når det gjelder ansiktsbehandling og våre andre behandlinger.

Colosseum Spa har et omfattende tilbud

Vår ansiktsbehandling inngår som en viktig del av vårt omfattende tilbud innen skjønnhet, helse og velvære. Vi råder over attraktive fasiliteter, høyt kompetansenivå og har sentral beliggenhet på Majorstua. Vi er med andre ord det fornuftige valget – uansett hvor i Oslo og omegn du bor.

Har du spørsmål vedrørende vårt tilbud innen ansiktsbehandling er det bare å kontakte oss.