Colosseum Spa tilbyr behandling med Juvéderm som en viktig del av vårt tilbud innen Skjønnhet, helse og velvære. Juvéderm er en filler som midlertidig gjenoppretter hudens volum og sørger for å fremheve din naturlige skjønnhet. Juvéderm er et gelbasert middel som injiseres i huden og gir den mykere konturer – noe som resulterer i et yngre utseende. Juvéderm har også umiddelbar effekt, og du kan gjenoppta dine vanlige gjøremål rett etter behandlingen.

Behandlingen med Juvéderm er rask og tar i de fleste tilfeller under 30 minutter. Rynker og linjer glattes ut samtidig som ansiktstrekkene tydeliggjøres. Metoden er enkel og effektiv – dette er hovedårsaken til at denne metoden har gått sin seiersgang verden over. Denne behandlingen inngår derfor også som en naturlig del av vårt omfattende kvalitetstilbud innen skjønnhet, helse og velvære.

Juvéderm-behandling med gode adkomstforhold

Siden behandling med Juvéderm gjerne bør gjentas regelmessig er det en stor fordel at vår klinikk har gunstig beliggenhet sentralt på Majorstua i Oslo. Dette sikrer nemlig gode adkomstforhold uansett hvor i Oslo og omegn du kommer fra.

Vår klinikk har posisjonert seg som en toneangivende aktør i Oslo, og du kan alltid forvente resultater i harmoni med de høyeste standardene på området.

Har du spørsmål vedrørende vår behandling med Juvéderm er det bare å ta kontakt.