Dersom du ønsker et effektivt slankeprogram kan Colosseum Spa glede deg med muligheten for å gå ned 3-15 kg i løpet av 8 uker. Vårt slankeprogram er sammensatt av ulike deler som sammen bidrar til at du kan oppnå betraktelig vekttap. Den viktigste forutsetningen for å oppnå vekttap er at du motivert, og at du etablerer en sunn balanse mellom energiinntak og energibruk.

Vårt slankeprogram involverer blant annet veiledning, ulike fettreduserende behandlinger i en kur. Behandlingen er sammensatt ut fra våre solide kompetanser på området, og vi har opp gjennom tiden opplevd mange fornøyde klienter som har oppnådd gode resultater med vårt slankeprogram.

Vi er en veletablert aktør innen helse og velvære

Colosseum Spa er posisjonert seg som en toneangivende og anerkjent aktør innen helse og velvære i Oslo. Vi er en attraktiv arbeidsplass som har lokket til oss de største talentene på våre ulike satsningsområder. Noe som behandlingenes høye kvalitet avspeiler. Colosseum Spa preges av en høy yrkesstolthet, og vi strekker oss langt for å sikre at alle våre behandlinger er i harmoni med de høyeste standardene på områdene. Dette gjelder også vårt slankeprogram.

Ønsker du slankeprogram i kombinasjon med andre deler av vårt tilbud kan vi skreddersy et tilbud som passer for akkurat deg.

Dersom du ønsker mer informasjon om vårt slankeprogram er det bare å kontakte oss.