Vi har manikyr som en viktig del av vårt omfattende tilbud innen skjønnhet, helse og velvære. Hos oss kan du få manikyr i følgende tre varianter: Spa manikyr med håndmaske/lakk, spa manikyr med parafinvoks og mini manikyr – fil og lakk. Manikyrbehandling sørger for å forbedre hendenes og fingerneglenes framtoning gjennom forskjellige behandlingsmetoder. En manikyrbehandling passer for eksempel ideelt når du skal på fest eller bare ønsker å gi  deg selv  det lille ekstra i hverdagen.

Våre manikyrbehandlinger baseres på produkter fra toneangivende leverandører. Ønsker du lakk bruker vi Essi Professional –  som egentlig hadde profesjonelle manikyrister i New York som målgruppe da merket ble lansert tilbake i 1982. Men Essie har nå gått sin seiersgang verden over, og derfor inngår Essie som en naturlig del av våre behandlinger. Alternativt tilbyr vi Shellac, en lakk med særlig lang holdbarhet.

Vi er et veletablert kompetansesenter
Siden vår etablering har vi posisjonert oss som et toneangivende kompetansesenter innen velvære, skjønnhet og helse i Oslo. Dersom du ønsker mere enn bare manikyrbehandling kan vi skreddersy et tilbud som passer for akkurat deg. Hos oss jobber engasjerte medarbeidere med solide fagkompetanser og høy yrkesstolthet. Du kan derfor alltid forvente å bli tatt godt hånd om her hos oss – både i forbindelse med manikyrbehandling og våre andre behandlinger.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen manikyr.