Colosseum Spa tilbyr effektiv LPG-behandling mot cellulitter. LPG-Endermologie er en patentert metode som har sitt opphav i Frankrike. LPG er en dyp bindevevsmassasje som går inn og reaktiverer hudens naturlige funksjon gjennom forbedret og økt blodsirkulasjon. På denne måten oppnår huden fornyet elastisitet og en strammere framtoning. LPG er dessuten den eneste behandlingen mot cellulitter som har oppnådd godkjennelse fra de kravstore amerikanske kontrollmyndighetene, FDA.

LPG-behandling er ideell for deg som sliter med slapp og ujevn hud – det som på folkemunne også kalles appelsinhud. Hos oss kan LPG også inngå som etterbehandling i forbindelse med fettsuging eller som en selvstendig LPG-behandling for oppstramming av huden. Alle behandlinger tar utgangspunkt i en konsultasjon i forkant der vi får klarlagt dine ønsker og behov.

Vi er en ledende aktør innen helse og velvære

Takket være vårt kompromissløse fokus på kvalitet har vi posisjonert oss som en toneangivende aktør innen helse og velvære i Oslo. Vår klinikk preges av en høy yrkesstolthet, og vi holder oss kontinuerlig oppdaterte på utviklingen i bransjen. På denne måten kan vi fortsette å gi behandlinger langt over vanlig standard – både når det gjelder LPG-behandlinger og resten av vårt tilbud.

Ønsker du mer informasjon vedrørende vår LPG-behandling er det bare å kontakte oss.