Colosseum Spa tilbyr pedikyr etter de høyeste standardene. Pedikyr handler om å forbedre føttenes og tåneglenes framtoning gjennom ulike typer fotbehandling. Pedikyr er med andre ord tilsvarende manikyr, bare at det er føttene – og ikke hendene – som er i fokus. I vår pedikyr inngår ulike former for fotpleie. Vår 50 minutters fotbehandling inkluderer fotbad, sliping på tørr hud, fotskrubb og stell av neglebånd og negler. Til sist utføres en behagelig fotmassasje. Behandlingen som varer 80 minutter inkluderer dessuten også en fotmaske eller lakk.

I vår pedikyr benytter vi utelukkende nøye utvalgte produkter fra toneangivende merker. Ønsker du lakk er Essie Professional  et merke vi gjerne vil framheve. Denne produsenten kan spore historien tilbake til 1982, og siden etableringen har produktene fra Essie Professional gått sin seiersgang verden over. Dette er produkter som holder profesjonell standard. Ønsker du en lakk med særlig lang holdbarhet tilbyr vi Shellac, en nyhet innen lakk.

Vi har gunstig beliggenhet

Vår klinikk holder til sentralt på Majorstua. Vi har med andre ord optimale trafikkforbindelser – uansett hvor i Oslo og omegn du reiser fra.  Hos blir du alltid møtt av et høyt kompetansenivå og trivelig atmosfære. Dersom du har særlige ønsker og behov skreddersyr vi gjerne en behandling som passer for akkurat deg.

Har du spørmål vedrørende vår pedikyr er det bare å kontakte oss.