Ser du etter en kompetent aktør innen hårfjerning? Colosseum Spa har hårfjerning som et viktig satsningsområde. Vi tilbyr behandlingene rygg-bryst, ansikt, armer, ben, brasiliansk og bikinilinje innen hårfjerning. For å oppnå de beste resultatene i forbindelse med hårfjerning bør hårene ha en lengde på mellom 0,5-1 cm. Vår profesjonelle hårfjerning baserer seg på voksbehandling som er en meget effektiv og skånsom metode. En klar fordel er dessuten at gjentatte behandlinger fører til at hårveksten blir både svakere og mykere.

Hårfjerning hos Colosseum Spa utføres av medarbeidere med solide kompetanser. Vår klinikk preges av en høy yrkesstolthet, og dette er noe som alle våre behandlinger – inklusiv hårfjerning – tydelig avspeiler. Vi jobber etter de høyeste standardene på området, og holder vår kunnskap kontinuerlig oppdatert for å sikre behandlinger i en klasse for seg.

Klinikken har gode adkomstforhold
Colosseum Spa holder til sentralt på Majorstua, og god infrastruktur sørger for en enkel reise rett til døren uansett hvor i Oslo – og omegn – du kommer fra. Vi har lagt en stor innsats i å etablere en behagelig atmosfære slik at du inviteres til å slappe av mens vi gjør jobben vår.

Dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen hårfjerning er det bare å kontakte oss.