Hos Colosseum Spa i Oslo er massasje en viktig del av vårt tilbud. Vi har spesialisert oss på å gi deg de beste mulighetene for å forbedre velvære og helse. Vi er et kompetansesenter innen massasje, og vi har en rekke ulike typer massasjer i vårt brede tilbud. Massasje er generelt basert på en felles grunntanke om at det fremmer helse og velvære, samtidig som at det øker blodsirkulasjonen og har en avspennende effekt.

I våre massasjebehandlinger bruker vi primært hendene til å stryke, kna og trykke. Men for å oppnå optimale effekter benytter vi også armer, albuer og føtter i enkelte teknikker.

To kategorier av massasje i vårt tilbud

Vi deler opp vårt tilbud i to ulike typer massasje: velværemassasje og behandlende massasje. Med andre ord dekker vi bredt, og hos oss kan du alltid forvente at vi har en massasjebehandling som passer for akkurat deg og dine behov.

Vi er en anerkjent aktør innen skjønnhet, velvære og helse, og vi har opp gjennom tiden utført behandlinger på en lang rekke fornøyde kunder. Hos oss jobber utelukkende terapeuter med solide kompetanser og høy faglig stolthet. Med andre ord holder våre behandlinger et kvalitetsnivå langt over vanlig standard.

Vi har attraktiv beliggenhet på Majorstua med meget gode trafikkforbindelser.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål vedrørende vårt behandlingstilbud innen massasje.