Ønsker du akupunktur? Colosseum Spa er en veletablert og anerkjent aktør innen helse og velvære i Oslo og vi tilbyr akupunktur i kombinasjon med massasje – en behandling som egner seg spesielt bra for personer med stive og ømme områder som nakke, skulder og rygg. Akupunktur kombinert med massasje har vist seg svært effektivt mot denne typen plager. Akupunktur er en gammel kinesisk teknikk som vi benytter for å løse opp triggerpunkter og områder med særlig stor ømhet og stivhet. Vi tilbyr akupunktur-behandlinger på 25 eller 50 minutters varighet.

Akupunktur er en teknikk som kan spore sin historie flere tusen år tilbake. Det store gjennombruddet i Vesten kom etter at WHO i 1979 offisielt anerkjente akupunktur som en viktig helbredelsesmetode mot en lang rekke sykdommer. Derfor er dette en teknikk som naturlig inngår i vårt behandlingstilbud.

Akupunktur-behandlinger i beste kvalitet

Når vi utfører massasje med akupunktur skjer det med utgangspunkt i solide kompetanser og lang erfaring. Vår store faglige stolthet sikrer behandlinger i harmoni med de høyeste standardene på området.

Hos oss blir du møtt med trivelige omgivelser og høyt engasjement, og vi setter alltid dine ønsker og behov i sentrum for våre behandlinger.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål vedrørende vårt tilbud innen akupunktur.