Colosseum Spa benytter Vistabel Botox som effektiv behandling mot rynker. Vistabel Botox er en anerkjent metode som har blitt et naturlig førstevalg for klinikker verden over. Fordelen med Botox er den enkle implementeringen og de gode resultatene. Botox injiseres på vår klinikk av enten en lege eller en sykepleier – med legen tilstede – og har deretter en effekt som holder i 3-4 måneder. Botox etterlater ingen restprodukter i huden, og det finnes ingen rapporterte bivirkninger forbundet med den type Botox vi benytter.

I forbindelse med injiseringen er smertene minimale – mange hevder det minner om små myggstikk. Stoffet sørger for å blokkere nerveimpulsene i huden og forhindrer dermed at musklene sammentrekkes. Slik forblir huden glatt og rynkefri. Før vi igangsetter en behandling med Botox må man ha en konsultasjon med legen. Behandlingen tilpasses den enkelte pasienten for å oppnå optimale resultater.

For Botox er Colosseum Spa det trygge valget

Takket være en solid innsats over flere år har vi posisjonert oss som en toneangivende aktør innen helse, skjønnhet og velvære i Oslo. Vi baserer oss alltid på oppdatert kunnskap, og implementerer utelukkende anerkjente metoder og produkter i alle våre behandlinger. Dette gjelder også når vi injiserer Vistabel Botox som en del av rynkebehandling.

Har du spørsmål vedrørende vår rynkebehandling med Vistabel Botox er det bare å kontakte oss for mer informasjon.