Synes du også det er vanskeligere å kjøpe gave til menn enn til kvinner? De har ofte det de trenger, de er kvalitetsbevisste og ønsker seg kanskje ingenting? En stor andel av kundegruppen til Colosseum Medi SPA er menn. Vi har behandlinger menn setter pris på og vi har en profesjonalitet de ønsker seg når de velger klinikk.

Vi selger mange gavekort til menn i løpet av året og julen er selvfølgelig høysesong for slike gavekort.

De mest populære behandlingene for menn:

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje er den perfekte behandlingen for den som ønsker en mer dyptgående massasje. Denne behandlingen er også ideell for alle som har stillesittende arbeid eller belastningsskader. Behandlingen vil stimulere kroppen til å reparere skadet eller stresset vev og uttøying av forkortede muskler. Massasjen kan utføres i 25-, 50-,- eller 80 minutter.

Les mer om idrettsmassasje her

Spa pedikyr

Føttene våre trenger pleie og regelmessig stell gir ikke bare velværefølelsen, men kan være nødvendig der hvor man har hard hud og sprekker som skaper ubehag. I denne behandlingen får man et mykgjørende fotbad, skrubb, fjerner hard hud med skalpell/filing, samt klipping og stell av negler og neglebånd.

Les mer om Spa pedikyr her

Konge for en dag

Om du vil ha en fornyet og nedstresset mann hjem igjen etter spabesøket, er denne heldagspakken garantert den ultimate gaven. Pakken inkluderer kroppsskrubb, bodywrap (indpakning), 50 min. massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og lunsj! Hele spabehandlingen er tilpasses mannens behov og hudtype. Denne pakken er superpopulær hos oss.

Les mer om Konge for en dag her

Del opplevelsen i samme rom

Julegaver er best når de kan nytes sammen. Våre duo-behandlinger er den ideelle gaven for de som trenger en getaway fra en ellers travel hverdag. Med denne kan dere sammen slappe av i lune omgivelser.

Duo-massasje 50 eller 80 minutter

Duo-massasje er den ideelle gaven til par eller til venner. I denne behandlingen nyter man ro og total avslapning i et dobbeltrom med to massasjeterapeuter. 50 minutter gir hel kroppsmassasje. Vil du virkelig ha optimal avslapning inkluderer 80 minutter også hodebunn- og ansiktsmassasje. Dette er en fantastisk avkobling som alle bør unne seg innimellom.

Les mer om vår 50 minutter duo-behandling

Les mer om vår 80 minutter duo-behandling

Spa for to

Denne behandlingen gir fornyet energi og opplevelsen deler dere i samme rom. Pakken inkluderer kroppsskrubb med Himalaya-salt, hel kroppsmassasje, minifacial med ampullebehandling og hodebunnsmassasje. Total fornyelse fra innerst til ytterst. Du vil sveve ut av klinikken.

Les mer om Spa for to her

Gavekort på valgfritt beløp

Er du usikker på hvilken behandling mottaker vil sette pris på?  På nettsiden vår kan du enkelt bestille gavekort på et beløp, som sendes til valgfri leveringsadresse. Gavekortene våre er fleksible og kan benyttes på både behandlinger og produkter. Med denne gaven har mottaker friheten til å velge seg akkurat den behandlingen de selv ønsker!

Gavekort på beløp finner du her 

Sent ute?

Du kan enkelt bestille gavekort i vår nettbutikk eller et digitalt gavekort via Fixit-appen. Velger du å laste ned appen kan du sende gavekortet direkte til mottakers telefon – her kan du til og med legge ved bilder, en hilsen og velge dato/tidspunkt for når gavekortet skal plinge inn på telefonen!

Du kan ta kontakt med oss på tlf. 23215400 eller på e-post post@colosseum-spa.nofor spørsmål eller informasjon.