Det finnes knapt en gave som blir mer verdsatt av kvinner enn behandlinger og gavekort på et profesjonelt spa. Colosseum Medspa er det største spaet i Oslo og her møtes du av kompetente terapeuter med god utdannelse og lang erfaring innenfor sitt område.

Ikke bare vil du oppleve en fantastisk behandling, men du er også i svært trygge hender. Vi finner den behandlingen som gir det resultatet du ønsker deg.

Den perfekte gave til alle kvinner:

Damene elsker følelsen av velvære, glødende hud og velstelte hender og føtter. Slike gaver returneres aldri! Under finner du fantastiske behandlinger til fruen, kjæresten, datteren eller venninnen som fortjener å skjemmes bort:

Total Relax

Behandling for både kropp og sjel. Dette er pakken du virkelig skjemmer deg selv bort med eller gir til en du er glad i.

  • Aromatisk skrubb med mineralrike salter for hele kroppen
  • Innpakning på rygg og nakke – med rensende og muskelavslappende produkter.
  • Hel kroppsmassasje med avsluttende håndmaske
  • I siste delen av pakken får du en rens av ansiktet etterfulgt av en ampullebehandling for glød til huden. Vi avslutter med en avslappende nakke- og hodebunnsmassasje

Les mer om Total Relax her

 

 

Elemis Superfood

Denne behandlingen gir deg den strålende huden du fortjener med en cocktail av plantebaserte superfood ingredienser! De aktive ingrediensene vil sørge for å fremheve din naturlige glød og gi huden din næring. Behandlingen er samtidig veldig avslappende og behagelig!

Les mer om Elemis Superfood her

Manikyr og pedikyr

Manikyr og pedikyr er de klassiske behandlingene for damene. Velstelte hender og føtter gir en følelse av velvære og booster selvfølelsen. Her tilbyr vi flere behandlingskombinasjoner og et bredt fargespekter både med vanlig lakk og med Shellac.

Les mer om manikyr og pedikyr her 

Dronning for en dag

Dette er definitivt den beste luksusbehandlingen på Colosseum Medispa! Med denne skjemmer du bort de du er glad i og lar de glemme plikter og bekymringer for en dag. Den perfekte og mest verdsatte gave! Heldagspakken inkluderer kroppsskrub, bodywrap, massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og lunsj.

Les mer om Dronning for en dag her

Hva gir du den gravide i gave?

Hva med en gave hun ikke vokser ut av? En gave som gir total velvære for en sliten kropp. En gave som viser at du ser hvor sterk hun er.

Snart mamma og Barn i magen

Vi tilbyr skreddersydde spapakker for den gravides behov, der hele behandlingen gir optimal komfort og avslapning. Den gravide trenger litt ekstra pleie og disse behandlingene vil gi mor en spesiell oppmerksomhet der hele kroppen får en luksusbehandling. Spapakkene Snart Mamma og Barn i Magen er favorittbehandlingene hos oss blant gravide!

Les mer om spapakkene her og her

Del opplevelsen i samme rom

Julegaver er best når de kan nytes sammen. Våre duo-behandlinger er den ideelle gaven for de som trenger en getaway fra en ellers travel hverdag. Med denne kan dere sammen slappe av i lune omgivelser.

Duo-massasje 50 eller 80 minutter

Duo-massasje er den ideelle gaven til par eller til venner. I denne behandlingen nyter man ro og total avslapning i et dobbeltrom med to massasjeterapeuter. 50 minutter gir hel kroppsmassasje. Vil du virkelig ha optimal avslapning inkluderer 80 minutter også hodebunn- og ansiktsmassasje. Dette er en fantastisk avkobling som alle bør unne seg innimellom.

Les mer om vår 50 minutter duo-behandling

Les mer om vår 80 minutter duo-behandling

Spa for to

Denne behandlingen gir fornyet energi og opplevelsen deler dere i samme rom. Pakken inkluderer kroppsskrubb med Himalaya-salt, hel kroppsmassasje, minifacial med ampullebehandling og hodebunnsmassasje. Total fornyelse fra innerst til ytterst. Du vil sveve ut av klinikken.

Les mer om Spa for to her

Gavekort på valgfritt beløp

Er du usikker på hvilken behandling mottaker vil sette pris på?  På nettsiden vår kan du enkelt bestille gavekort på et beløp, som sendes til valgfri leveringsadresse. Gavekortene våre er fleksible og kan benyttes på både behandlinger og produkter. Med denne gaven har mottaker friheten til å velge seg akkurat den behandlingen de selv ønsker!

Gavekort på beløp finner du her 

Sent ute?

Du kan enkelt bestille gavekort i vår nettbutikk eller et digitalt gavekort via Fixit-appen. Velger du å laste ned appen kan du sende gavekortet direkte til mottakers telefon – her kan du til og med legge ved bilder, en hilsen og velge dato/tidspunkt for når gavekortet skal plinge inn på telefonen!

Du kan ta kontakt med oss på tlf. 23215400 eller på e-post post@colosseum-spa.nofor spørsmål eller informasjon.