Julegavetips til den som har alt

Er du på utkikk etter den perfekte julegaven til den som har alt? Dette kan være vanskelig og vi vil derfor hjelpe deg med å finne den ideelle gaven som mottakeren vil sette pris på langt frem i tid. Enten du ser etter en gave som kan deles eller til spesifikke ønsker, har vi skreddersydd en behandlingsliste med våre bestselgende behandlinger. Alle behandlingene kan bookes eller kjøpes som gavekort og benyttes innen 1 år. Les videre for en rekke gode tips til behandlinger og gavekort!

Del opplevelsen i samme rom

Julegaver er best når de kan deles og nytes sammen. Våre duo-behandlinger er den ideelle gaven for en getaway fra en ellers travel hverdag og tillater dere å slappe av sammen i lune omgivelser.

Duo-massasje 50 eller 80 minutter

Duo-massasje er den ideelle gaven til par og venner. I denne behandlingen får man nyte ro og avslapning i et dobbeltrom med to massasjeterapeuter. 50 minutter tilsvarer helkroppsmassasje, men for den som virkelig vil ha optimal avslapning inkluderer 80 minutter også hodebunn- og ansiktsmassasje.

Les mer om vår 50 minutter duo-behandling

Les mer om vår 80 minutter duo-behandling

Spa for to

I denne behandlingen får man virkelig en fornyet energi i samme rom. Pakken inkluderer kroppsskrubb med Himalaya-salt, helkroppsmassasje, minifacial med ampullebehandling og hodebunnsmassasje.

Les mer om Spa for to her

Aroma+ spamassasje med Babor minifacial 80 minutter

I denne pakken får man en velvære massasje, for en sunnere kropp og sjel etterfulgt av en minifacial med ampullebehandling for en glødende hud.

Les mer om Aroma+ her

For mannen

Mannen er alltid vanskelig å finne en ideell gave til. Derfor har vi noen tips til behandlinger hos oss som er svært populære blant menn.

Idrettsmassasje

Idrettsmassasje er den perfekte behandlingen for den som ønsker en mer dyptgående massasje. Denne behandlingen er også ideell for den som har sittestillende arbeid, dårlig holdning eller belastningsskader. Behandlingen vil stimulere kroppen til å reparere skadet eller stresset vev og uttøying av forkortede muskler. Massasjen kan utføres i 25-, 50-,- eller 80 minutter.

Les mer om idrettsmassasje her

Spa pedikyr

Føttene våre trenger pleie av og til og regelmessig stell gir ikke bare velværefølelsen, men kan være nødvendig der hvor man har hard hud og sprekker som skaper ubehag. I denne behandlingen får man et mykgjørende fotbad, skrubb, fjerner hard hud med skalpell/filing, samt klipping og stell av negele og neglebånd.

Les mer om Spa pedikyr her

Konge for en dag

Om du vil ha en fornyet og nedstresset man hjem igjen etter spabesøket, er denne heldagspakken garantert den ultimate gaven å både gi og få. Pakken inkluderer kroppsskrubb, bodywrap, 50 min. massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og lunsj! Hele spabehandlingen er tilpasses mannens behov og hudtype.

Les mer om Konge for en dag her 

For damen

Damene elsker følelsen av velvære, glødende hud og velstelte hender og føtter. Under finner du fantastiske behandlinger til fruen, kjæresten, datteren eller venninnen som fortjener å skjemmes bort!

Elemis Superfood

Denne behandlingen gir deg virkelig den strålende huden du fortjener med en cocktail av plantebaserte superfood ingredienser! De aktive ingrediensene vil sørge for å fremheve din naturlige glød og gi huden din næring.

Les mer om Elemis Superfood her

Manikyr og pedikyr

Manikyr og pedikyr er de klassiske behandlingene for damene. Velstelte hender og føtter gir en følelse av velvære og en boost av selvfølelsen. Her tilbyr vi flere behandlingskombinasjoner og et bredt fargespekter både med vanlig lakk og med Shellac.

Les mer om manikyr og pedikyr her

Dronning for en dag

Dette er definitivt den beste luksusbehandlingen på Colosseum Spa! Om du vil skjemme bort en du er glad i og la dem glemme plikter og bekymringer for en dag, så er denne heldagspakken den perfekte gaven. Heldagspakken inkluderer kroppsskrub, bodywrap, massasje, ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr og lunsj.

Les mer om Dronning for en dag her

For den gravide

Snart mamma og Barn i magen

Vi tilbyr skreddersydde spapakker for den gravides behov, der hele behandlingen er tilpasset for optimal komfort og avslapning. Den gravide trenger litt ekstra pleie og disse behandlingene vil gi mor en spesiell oppmerksomhet der hele kroppen får en luksusbehandling. Spapakkene Snart Mamma og Barn i Magen er favorittbehandlingene hos oss blant gravide!

Les mer om spapakkene her og her

Gavekort på valgfritt beløp

Er du usikker på hvilken behandling mottaker vil sette pris på?  På nettsiden vår kan du enkelt bestille gavekort på et beløp, som sendes til valgfri leveringsadresse. Gavekortene våre er fleksible og kan benyttes på både behandlinger og produkter. Med denne gaven har mottaker friheten til å velge seg akkurat den behandlingen de selv ønsker!

Gavekort på beløp finner du her

Sent ute?

Du kan enkelt bestille gavekort i vår nettbutikk eller et digitalt gavekort via Fixit-appen. Velger du å laste ned appen kan du sende gavekortet direkte til mottakers telefon – her kan du til og med legge ved bilder, en hilsen og velge dato/tidspunkt for når gavekortet skal plinge inn på telefonen!

Du kan ta kontakt med oss på tlf. 23215400 eller på e-post post@colosseum-spa.no for spørsmål eller informasjon.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul!