Klassisk Massasje

Klassisk massasje er en dyptgående massasje som løser opp i muskelspenninger, samtidig som selve behandlingen er velværende. Denne massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre og rygg.

Du kan velge mellom 25, 50 eller 80 minutters behandling. 25 minutter klassisk massasje tar for seg hovedsakelig nakke, skuldre og rygg, mens 50 minutter massasje er en full kroppsmassasje. 80 minutter klassisk massasje tar for seg hele kroppen inkludert en avspennende hodebunn- og ansiktsmassasje. Vi skreddersyr massasjen tilpasset dine ønsker og behov.

Tid: 25 min. Pris: 550 kr
Tid: 50 min. Pris: 890 kr
Tid: 80 min. Pris: 1290 kr

Ved behov tilbyr våre kvalifiserte terapeuter også kinesiotaping
En tape teknikk som hjelper kroppen i å heles ved å påvirke muskulatur og gi stabilitet til ledd uten å påvirke bevegelsesutslag.
Tapen er latexfri og kan være på kroppen i flere dager.  Kinesio Tex egner seg for alle og påvirker både ortopediske, nevromuskulære, nevrologiske og andre medisinske tilstander. Ved å påvirke de forskjellige reseptorene i det somatosensoriske system har Kinesio Tex en effekt på smerte og lymfatisk drenasje ved å gi huden et løft. Dette løftet gir konvusjoner i huden og påvirker således det interstitielle rommet.
Pris: 200 kr.

 

Klassisk massasje med akupunktur – 50 min

Denne behandlingen inneholder en massasje av spesielt stive og ømme områder som nakke, skulder og rygg i ca. 25 min. Samt bruk av akupunktur for å løse opp triggerpunkter og særlig stive/ømme områder. Kombinasjonen av massasje og akupunktur er særlig effektiv og gir raskt gode resultater.

Tid: 50 min. Pris: 890 kr

iStock_000008625309Medium

 

Triggerpunkt massasje

Triggerpunkt massasje er en dyp behandlingsform som søker å løse opp kroniske spenninger i muskulaturen ved hjelp av trykk. Triggerpunkter kjennetegnes ved at de gir strålesmerte, det vil si at smerten ofte oppleves i andre områder enn der problemet sitter. Andre symptomer kan være nummenhet, ilinger, kuldefølelse eller krafttap. Årsakene er som regel langvarig ensidig belastning eller plutselige påkjenninger som slag eller rykk. Behandlingen er en kombinasjon av massasje, trykking og tøyning.

Du kan velge mellom 25 minutter eller 50 minutters behandling.

Tid: 25 min. Pris: 550 kr Tid: 50 min. Pris: 890 kr

triggerpunkt 1

 

Idretts massasje

Idretts massasje er en spesifikk, stimulerende og dypere form for klassisk massasje hvor formålet er å øke idrettsutøverens prestasjon, bearbeide skader, forbedrer rehabiliteringen etter en treningsøkt og for å redusere stress, nervøsitet eller konsentrasjonsproblemer før konkurranser eller på trening.

Teknikken varierer med idretten, og tar hensyn til hvilke bestemte muskler og ledd som er involvert. Ofte kombineres massasjen med spesifikke tøyningsøvelser.

Mange idrettsutøvere bruker oss på massasje.

Tid: 50 min. Pris: 890,- kr

idrettsmassasje

 

Massasje av føtter og legger

Spesialmassasje av Føtter & Legger. Behandlingen er ideel etter en fotbehandling eller kroppsbehandling, samt for gravide, eller de med dårlig blodsirkulasjon i bena.

Tid: 25 min. Pris: 590,- kr

colosseum spa

 

Anti cellulitte & bindevevs massasje (anbefales ikke for gravide)

Lokal massasje av cellulitte områder og/eller spesialmassasje for de med bindevevsproblemer. En dyp og hard massasje for problemområder som gir effekt gjennom drenasje og økt sirkulasjon. For synlige resultater anbefales flere behandlinger.

Det som gjøres i prinsippet med cellulitt – massasje er å knuse/ tømme cellulittene og drenere avfallstoffene som kommer ut av kroppen gjennom lymfesystemet.

På etterspørsel masseres også magen, bra for fordøyelsen og øker fettforbrenningen.

Tid: 25 min. Pris: kr. 550,Tid: 50 min. Pris: kr. 890

,-

anti cellulitte massasje 1