Spa manikyr med neglelakk
Tid 50 min Pris Kr. 710,

  • inneholder et mykgjørende håndbad, skrubb, dytting /fjerning av neglbånd, klipping og filing av negler, proteinlakk, neglolje før neglene lakkeres med valgte farge. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem.

 

Spa manikyr uten neglelakk
Tid 25 min Pris Kr. 490,-

  • inneholder et mykgjørende håndbad, skrubb, dytting /fjerning av neglbånd, klipping og filing av negler, proteinlakk, neglolje. Behandlingen avsluttes med en god håndkrem .

Parafinbehandling
i tillegg ved manikyr Kr. 250,-

  • Bruken av varm parafinvoks har en mykgjørende og terapeutisk effekt. Den varme parafinvoksen føre til ar blodårene utvider seg og fører til bedre blodomløp, får hælende stoffer til overflaten og sørger for at avfallsstoffer fjernes fra huden. Hoved effekten av varm parafinmaske er en mykere og fastere hud, som har bedre fuktighet. Behandlingen er spesielt bra for alle med tørr hud, og gir en luksuriøs og avslappende følelse.

Håndmaske
i tillegg ved manikyr Kr. 200,-

  • du får en fuktighetsgivende spesial maske på dine hender. Behandlingen passer for alle, men er spesielt egnet for kalde, tørre og såre hender.

Shellac

En unik lakk som herdes i UV lys, og har en holdbarhet i ca. 2 uker. For et godt resultat er forbehandling påkrevet og vi tilbyr av den grunn kun lakkering etter en manikyrbehandling.