Behandlinger som gir resultater!

Ordinære ansiktsbehandlinger blir ofte sidestilt med velvære og luksus. Imidlertid ser vi at disse behandlingene nå er så høyteknologiske at de faktisk evner å gjøre små endringer i huden, og viktigst av alt: ivareta hudens helse og motstandskraft. Men hva om du vil gjøre større endringer i huden din? Da er du nødt til bevege deg over til medisinske behandlinger.

 

Innenfor ordinær hudpleie finnes det en rekke behandlinger som passer et bredt publikum. Behandlingene kan skreddersys for å oppnå maks effekt på akkurat din hud. Det samme gjøres med medisinske behandlinger. Huden analyseres, og behandlingen tilpasses dine behov og ditt ønskede resultat. Med medisinske behandlinger har vi likevel fordelen av ingredienser, utstyr og prosedyrer som er av medisinsk kvalitet designet av hudleger. Dette gir synlige, langvarige resultater.

 

Hva kan du oppnå med medisinsk hudpleie?

1. Behandler i dybden

Medisinske ansiktsbehandlinger fungerer ved å behandle huden fra innsiden og ut for virkelig å gjenopprette og fornye hudens helse. Medisinske prosedyrer virker ved å bevare, rense, virke kollagenstimulerende, forbedre sirkulasjonen, eksfoliere, fjerne giftstoffer og korrigere hudfeil. Kun på denne måten kan du gjøre varige endringer i huden forholdsvis raskt.

 

2. Skreddersydde behandlinger

Medisinske ansiktsbehandlinger innledes med en grundig konsultasjon, inkludert en hudanalyse der våre medisinske estetikere og hudleger vurderer hudens særegne problemer og utfordringer, for så å lage en tilpasset behandlingsplan. Enten du ønsker å behandle kviser, aldring eller rosacea, kan teamet vårt lage en tilpasset medisinsk ansiktsplan. Ingen har helt identisk hud, respons på behandling eller mål. Derfor jobber vi med å utforme en plan som passer deg og som sørger for at du når målene dine, enten du leter etter en mer aggressiv eller mild tilnærming.

 

3. Medisinsk graderte behandlinger

Produktene som brukes under behandlingene er mer aktive og sterkere enn i ordinære hudpleiebehandlinger. De er medisinske, men kan likevel tilpasses din hud. Det kan for eksempel dreie seg om Retinoider og forskjellige syrer som dokumentert forbedrer huden.

Vi har også tilgang til medisinsk utstyr som forskjellige lasere og microneedeling med dypere nåler for større hudendringer. Noen behandlinger er aggressive, og du må forvente nedetid, mens andre behandlinger kun gir en svak rødme rett etterpå, men likevel resultater i dybden. Medisinske behandlinger utføres kun etter grundig medisinsk opplæring og under kyndig veiledning av en lege. Behandlingene utføres av lege eller sykepleier. Her jobber vi med varige hudendringer.

 

Hvorfor medisinsk hudpleie?

Du velger medisinske behandlinger når du vil gjøre varig endring i huden. Du velger medisinske behandlinger når du ønsker å bremse aldringsprosessen, behandle kvisearr eller eliminere brune og røde flekker. Avhengig av dine mål og utfordringer kan du hos Colosseum Medispa dra nytte av en kombinasjon av medisinske ansiktsbehandlinger, ordinære ansiktsbehandlinger, injeksjoner og PRF/blodplasmabehandlinger. Vi lager en behandlingsplan som gir deg resultat og som er basert på ditt budsjett.