Vi er et kompetansesenter bestående av 3 team, Massasje, Hudpleie og lege med sykepleiere. Sammen vil vi benytte vår ekspertise for din velvære og helse. Vi gjør alt vi kan for at du og dine skal få en positiv opplevelse når du/dere kommer til oss. Håper du vil gi oss sjangen til å vise hva vi er gode for!

Timebestilling:
Vi anbefaler at man bestiller time god tid på forhånd.
Timer kan bestilles på telefon 23 21 54 00, på e-mail post@colosseum-spa.no eller via våre hjemmesider www.colosseum-spa.no.

Når du har time hos oss, er det fint om du kommer 15 minutter før timen skal begynne. Da har du god tid til å skifte og fylle ut et egenmeldingsskjema som kan hjelpe oss til å gi deg en best mulig behandling. Skulle du komme for sent til timen, vil dette korte ned på behandlingstiden din for ikke å forsinke andre gjester.

Velkommen til Colosseum Spa!
Avbestilling:
Blir du forhindret i å møte opp til avtalt time, ber vi om at avtalen avbestilles senest 24 timer i forveien. For grupper på mer enn 3 personer gjelder en ukes avbestillingfrist.

Avtalte timer som ikke benyttes må betales i sin helhet. Ved eventuelt sykdom, ber vi om fremleggelse av legeerklæring.


Behandlingen:
Våre dyktige terapeuter og resepsjonister hjelper deg gjerne med valg av behandling og planleggingen av den perfekte Spa dagen. Tiden du tilbringer hos oss, ønsker vi at skal være en unik opplevelse i behaglige og avslappende omgivelser. Skulle det være noe med temperaturen, lydnivået eller andre faktorer som du ikke finner tilfredsstillende, vær vennlig å la oss få vite det.

 

Gavekort:
Gavekort på Spa er for mange den perfekte gaven. Du velger selv om du ønsker å sette et beløp på kortet eller en behandling. Vi hjelper deg gjerne med å komponere en Spa-opplevelse. Gavekortet har en gyldighet på 1 år og mottakeren kan endre på en eventuell behandling som er påført etter ønske. Vi tar forbehold om endring av type behandllnger vi tilbyr og prisene.