Timebestilling:
Vi anbefaler at man bestiller time god tid på forhånd.
Timer kan bestilles på telefon 23 21 54 00, på e-mail post@colosseum-spa.no eller via våre hjemmesider www.colosseum-spa.no.

Når du har time hos oss, er det fint om du kommer 15 minutter før timen skal begynne. Da har du god tid til å skifte og fylle ut et egenmeldingsskjema som kan hjelpe oss til å gi deg en best mulig behandling. Skulle du komme for sent til timen, vil dette korte ned på behandlingstiden din for ikke å forsinke andre gjester.

Avbestilling:
Blir du forhindret i å møte opp til avtalt time, ber vi om at avtalen avbestilles senest 24 timer i forveien. For grupper på mer enn 3 personer gjelder en ukes avbestillingfrist.

Avtalte timer som ikke benyttes må betales i sin helhet. Ved eventuelt sykdom, ber vi om fremleggelse av legeerklæring.

Behandlingen:
Våre dyktige terapeuter og resepsjonister hjelper deg gjerne med valg av behandling og planleggingen av den perfekte Spa dagen. Tiden du tilbringer hos oss, ønsker vi at skal være en unik opplevelse i behaglige og avslappende omgivelser. Skulle det være noe med temperaturen, lydnivået eller andre faktorer som du ikke finner tilfredsstillende, vær vennlig å la oss få vite det.

Gavekort:

  • Alle våre ordinære gavekort har en gyldighet på 12 måneder fra kjøpsdato (gjelder ved kjøp fra 20.12.2021). Gavekortet kan brukes på alle våre behandlinger og produkter.
  • Mottaker kan endre på eventuell behandling som er påført gavekortet etter ønske. Dersom summen på gavekortet tilsvarer en lavere sum enn behandlingen, er mottaker selv ansvarlig for å dekke mellomlegget.
  • Våre gavekort kan ikke benyttes til kjøp av nye gavekort.
  • Gavekort på behandlinger har 3 måneders prisgaranti. Ved prisøkning etter dette, er man selv ansvarlig for å dekke mellomlegget.
  • Gavekort kjøpt ved kampanjer, rabattordninger eller via en av våre samarbeidspartnere, kan kun benyttes på behandlinger.

* Les mer om gavekort på nett, gavekort over disk og digitale gavekort her.

Ordinære åpningstider:

Mandag – Fredag kl09.00 – 20.00
Lørdag:  kl. 10.00 – 17.00
Søndag: Stengt

*Åpningstider kan variere ved helligdager. Se åpningstider her. 

Her finner du oss:
Middelthunsgate 21 (inngang fra Fabrikkgata)
0368 Oslo
post@colosseum-spa.no
Tlf: 23 21 54 00

Vis større kart