Hva er Resylane Skinbooster?

Kampanje kr. 6800,- for 3 behandlinger

(Ordinær pris kr. 7800,-)

Gjelder til og med 25. april.

Restylane Skinbooster legges under huden som vanlig Restylane og er en mer flytende gel som fordeler seg i vevet. Behandlingen fukter huden i dypet og forbedrer hudens kvalitet, gir en naturlig glød samt lett «plump» uten å lage volum. Resultatet er en real fuktboost som igjen bidrar til utjevning av mindre linjer samt økt produksjon av elastin- og kollagenfibre i huden.

Restylane skinbooster gjenskaper ikke bare fukt og balanse i huden, den gir også huden mulighet til langsomt å styrkes og bli fastere.

Behandlinger med Skinbooster er vitenskapelig dokumentert for å øke hudens kvalitet.

Hvordan utføres behandlingen?
Restylane Skinbooster injiseres i mikrodoser i huden der den legger seg og binder vann for langvarig fuktighet. Huden hydreres fra innsiden!

Hvem egner seg best for skinbooster?

Hvis du ønsker å gjenopprette et utseende med naturlig glans, farge og glød, er Restylane skinbooster perfekt for deg!

Restylane Skinbooster passer for alle hudtyper. Skinboosters brukes også for å reparere aknearr, motvirke tørrhet i lepper, fine linjer på bryst, volumtap på hendene, samt strekkmerker og appelsinhud. Skinbooster kan med fordel kombineres med andre behandlinger som laser, peelinger og medisinske kremprogram for ytterligere effekt.

Hvor lenge varer resultatet?

Effekten av Restylane Skinboosters oppleves allerede etter første behandling. Hudkvaliteten og resultatet blir enda bedre gjennom 1-12 mnd etter behandlingen.

For best mulig resultat anbefales en behandlingskur for å oppnå de aller mest signifikante forbedringer av hudens elastisitet og struktur. En vedlikeholdsbehandling etter ca. 3-6 måneder er anbefalt, men med tiden vil det gå lenger tid før det er behov for ny oppfrisking.

Hvilke områder kan behandles?

  • Ansikt
  • Hals
  • Decollage
  • Hender

Pris gjelder kur med 1 ml.

Restylane Skinbooster utføres av våre dyktige kosmetiske sykepleiere Line og Bente