Rynkebehandling med Vistabel – Botox®

Vistabel -Botox er en effektiv behandlingsform mot rynker i pannen, både de på tvers, ”sinnarynken” mellom øyenbrynene samt rynker som oppstår ved øynene når du smiler. Metoden er utbredt og benyttes verden over. Behandling med Botox utføres hos oss kun av erfaren lege. Forut for behandling med Botox vil kunden ha en konsultasjon med legen der en individuell vurdering gjøres mht hvor og hvor mye Botox som skal settes.

Virkestoffet har 3-4 mnd. effekt som ”rynkestopper”.  Effekten av behandlingen med Botox reduseres på slutten av denne perioden og virkestoffet etterlater ingen restprodukter i kroppen. Vi ønsker at du som kunde hos oss skal føle deg trygg og sikker på vår behandling med Botox.

Hvordan foregår behandling med Vistabel Botox?
Virkestoffet injiseres med en liten engangssprøyte i de små ansiktsmusklene. Nerveimpulsene blokkeres og forhindrer at musklene trekker seg sammen. På denne måten blir den overliggende huden glatt og uten rynker. Fordi spissen på sprøyten er så tynn, føles stikkene små og ubetydelige. Mange beskriver sprøytestikket som et myggstikk ( bedøvende krem benyttes ved behov). Behandling av et område tar ca 15 min. Etter behandlingen kan man gå rett tilbake til daglige gjøremål. Det kan ta opptil 1-2 uker før man oppnår full effekt. Gravide og ammende skal ikke behandles med Vistabel  Botox.

Hvor lenge varer en behandling med Botox?
Behandlingen er forbigående. I gjennomsnitt varer effekten 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt, bør man gjenta behandlingen 2-3 ganger pr år. Det er gunstig å bruke musklene som er behandlet så mye som mulig den første dagen etter behandling. Dette øker absorpsjonen av Botox og effekten av behandlingen.

Uønskede bivirkninger?
Uønskede bivirkninger etter bruk av Vistabel Botox er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet (som forsvinner av seg selv etter få dager). Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen. I sjeldne tilfeller kan muskelen i øvre øyelokk svekkes i 1-2 uker. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger. Man bør ikke gni eller massere det behandlede området, da dette kan medføre at virkestoffet sprer seg til nærliggende muskler, som dermed kan inaktiveres for en tid. Dersom man behandler panne, vil den ytterste delen av øyenbrynene kunne heves noe

 

Reserver tid for kostnadsfri konsultasjon og pristilbud med lege her