Endelig vår i luften, hvilket betyr at sommeren nærmer seg!  Vi deler noen tips og har laget en guide som vil gjøre hele kroppen sommerklar:

Hårfjerning:

 1. Hårfjerning: Hos oss får du hårfjerning med voks og laser. Sistnevnte vil etter gjentagende ganger gi et permanent resultat. Antall behandlinger vil være avhengig av hårvekst og -faser og er ideell for deg med lys hud og mørke hår. Dersom du ønsker et varig resultat, er hårfjerning med laser perfekt for deg. Ta kontakt med oss på tlf 23215400 eller send oss en epost til post@colosseum-spa.no for å booke time med vår sykepleier Bente.
 2. Hårfjerning med voks bør gjøres regelmessig, hver 4. til 6. uke, for best resultat og avhengig av hårvekst og -faser, vil hårene være ca. 1 cm etter 2-6 uker. Etter voksbehandling bør du unngå solen i 48 timer. For å unngå inngrodde hår, bruk skrubb og bodylotion med AHA-syrer, som både vil eksfoliere og fjerne døde hudceller såvel som å tilføre fuktighet. For å forebygge hyperpigmentering ved voksing, bruk produkter med konsentrert C-vitamin og en god reparerende solkrem.

Book din hårfjerning her!

 

Kroppspleie

Tørr inneluft og kulde er oppskriften på hud i ubalanse. Store temperaturforskjeller bidrar til at huden blir tørr og irritert med kløe og rødhet. Noen utvikler også vintereksem på kroppen da huden mangler fuktighet og evnen til å binde fukt blir redusert. Varme bad, hyppig dusj og manglende hudbeskyttelse bidrar også til ekstra tørr hud vinterstiden.

Kombinasjonen av en kroppsskrubb og massasje vil fjerne døde hudceller, redusere «nupper» og stimulere blodsirkulasjonen. Resultatet er en glattere og jevnere hudoverflate som er godt foreberedt på sommersesongen! For å opprettholde et godt resultat anbefales bruk av kroppsskrubb og fuktighetsgivende pleie for hjemmebruk.

Book din De-stress spabehandling her!

Ønsker du en endring?

Oppstrammende, slankende og avgiftende! 

Eximia gir umiddelbare og synlige resultater innen vektreduksjon, punktslanking og oppstramming ved hjelp av den  nyeste teknologien innen ultralyd- og lavfrekvent laser. Behandlingen vil redusere:

 • Lokale fettansamlinger / fettdepoter
 • Gir generell vektreduksjon / omkrets
 • Cellulitter / appelsinhud
 • Strekkmerker
 • Avfallsstoffer
 • Ødemer / Væskeansamlinger
 • Rekonvalenstid etter hard trening
 • Muskelspenninger

Les mer om vår sommer-kampanje her!

Ansiktspleie – Visste du at tørr vinterhud kan framskynde hudaldring?

Vinterhalvåret gir de fleste av oss grå og gusten hud. I tillegg er man ekstra utsatt for fuktighetstap og dehydrasjon. De langvarige virkningene av en vinterhud i ubalanse vil være fremskyndet hudaldring – såkalt inflammaging (inflammasjon + aldring). Kontinuerlig ubalanse og irritasjon i huden vil stimulere hudens immunforsvar og samtidig aktivere hudens egne nedbrytende enzymer. Disse enzymene vil bryte ned mer kollagen, elastin og hyaluronsyre enn det huden bygger opp. Bindevevet svekkes slik at linjer og rynker raskere trer fram.

Sesongen vi straks møter krever solbeskyttelse, antioksidanter og fuktighet for å ivareta en god hudhelse. Start denne sesongen med å la en hudpleier tilpasse din hjemmepleie etter årstiden for å ivareta hudens behov.

Her er noen tips for sommersesongen:

 • Bruk alltid solkrem eller ansiktskrem med solfaktor på dagtid
 • Sørg for å bytte ut nattkremen to – tre kvelder i uken med en konsentrert og fuktighetsgivende maske over natten. Da soling tørker ut huden opplever mange urenheter på sensommeren og høsten. Med en overnight-maske unngår du dette.
 • C-vitaminet er den viktigste antioksidanten for din hudhelse i sommerhalvåret. Den mest effektive finner du i form av boostere, serum og konsentrater. Book en kostnadsfri konsultasjon med en våre dyktige hudpleiere som vil finne riktig pleie for din hud.

Summer Glow med Babor Collagen Crash behandling!

Ansiktsbehandlingen som booster huden og gir strålende glød, vitalitet og ungdommelighet. Den tilfører fuktighet, glatter ut, beroliger og strammer opp ved at flere boostere sluses inn på en gang.

Inkluderer rens, peeling, utklemming ved behov, ampullemassasje og masketerapi med kollagen for oppstramming og fuktighet.

Book din Babor Collagen Crash og vi spanderer en 14 dagers ampullekur
til hjemmebruk (verdi kr. 1250,-) for å forlenge
effekten av denne populære behandlingen.
Med ampullekuren gir du huden din masse fukt og sunne antioksidanter – alt fra fuktighetsgivende til oppstrammende ampuller, inkludert den nyeste Perfect Glow.

BOOK DIN SUMMER GLOW HER!

Spapedikyr for friske sommerføtter!

Unn føttene dine regelmessig og profesjonelt stell! En pedikyr gir den beste velværefølelse og ingenting slår freshe føtter og nylakkerte negler i sandaler. En pedikyr er en fotbehandling utført på friske føtter. Denne behandlingen kombinerer avslapning med stell av negler og huden på føttene. Vår pedikyr inneholder et deilig fotbad, stell av negler (klipp, fil og prepping) og stell av huden hvor vi bruker skalpell, om nødvendig for å fjerne hard hud og filing. Pedikyren avsluttes med en fotskrubb og avslappende fotmassasje. Du kan også få pedikyr hos oss med neglelakk og Shellac. Er du ekstra tørr, vil vi anbefale å kombinere en pedikyr med fotmaske.

Slik pleier du føttene dine hjemme:

 • Sørg for regelmessig profesjonell pleie gjennom hele året for å bevare friske negler og føtter
 • Klipp tånegler tvers over, ikke ovalt da det øker sjansen for inngrodde negler og hard hud på neglbåndene – husk å avslutte med å file lett over
 • Ta et fotbad med med salt regelmessig
 • Smør tilpasset fotkrem hver morgen og kveld
 • Bruk gjerne en pimpstein eller finere granitt i dusjen for skånsom fjerning av død hud
 • Har du en kroppsskrubb i dusjen er det ideelt å benytte denne på føttene

Se vårt utvalg på pedikyr-behandlinger her!

Spamanikyr for hendene dine!

Det er ikke alltid like lett å opprettholde myke hender og friske negler da de er utsatt for blant annet trykk og støt, kaldt vintervær og soling sommerhalvåret. Med en jevn tilføring av fuktighet og minst mulig såpe og vann, kommer du langt. Beskytt også neglene med egen negleolje, og unngå for mye bruk av neglelakkfjerner med aceton, da dette tørker ut neglene og neglebåndene.

Da hendene er mye eksponert for sol på sommeren, er det viktig å huske å beskytte med solfaktor som blant annet forebygger pigmentflekker på håndbaken. Vil du forebygge aldring og fuktfattig hud på hender og negler, anbefaler vi bruk av en AHA-håndkrem kombinert med en neglbåndsolje på kvelden over natten.

Se vårt utvalg på manikyr-behandlinger her!

Vi holder åpent hele sommeren og svarer gjerne på dine spørsmål på telefon 23215400 eller kontakt oss på epost post@colosseum-spa.no.

 

Vi ønsker våre eksisterende og nye kunder en riktig god sommer!