Tilrettelagte Spa behandlinger og massasjer kan hjelpe for de typiske svangerskapsplager, samtidig som det gir den gravide en følelse av velvære.

mom-1668482_1920Graviditeten deles inn i 3 trimester – Colosseum Spa behandler gravide etter første trimester, altså etter de første tre månedene av svangerskapet. Da er det medisinsk forsvarlig og trygt med Spa og massasjebehandlinger for både mor og barn.

Massasje øker blodgjennomstrømningen

Massasje bidrar til økt blodgjennomstrømning og bidra til smertelindring ved å reduserer hevelser i armer og ben. Når væskeansamlingen i kroppen reduseres, lindres også ømme legger og føtter.

Vi bruker spesialprodukter tilpasset den gravide, oljer og produkter som styrker hudens elastisitet og forebygger strekkmerker. Massasjen er både helsefremmende, behandler trøtte og slitne ben samt gir velvære til den gravide.

På Colosseum Spa har lang erfaring med hvilken type behandling som passer best for en vordende mor, og har 2 Spa pakker tilpasset den gravide på vår behandlingsmeny. Så lenge man er sunn og frisk er gravidmassasje å anbefale fra andre trimester og helt frem til termin.

Les mer: Fakta om massasje

Helsefordeler ved massasje i graviditeten

Massasje har mange positive effekter på kroppen. I tillegg til å øke blodgjennomstrømningen og redusere hevelser, kan det også senke blodtrykket og redusere stress. Massasje under svangerskapet bidrar til:

  • Økt elastisitet i muskulaturen
  • Økt blodsirkulasjon
  • Reduksjon av ødem og vann i kroppen som skaper ubehagelig trykk
  • Mindre sammenvoksing og arrvev i bindevevet
  • Lavere stressnivå og blodtrykk
  • Raskere transport av avfallsstoffer

Colosseum Spa tilbyr massasje og behandlinger for gravide i OsloGravide Spa på benken

På Colosseum Spa tilbyr vi to ulike spapakker for gravide. «Barn i magen» og «Snart mamma».

Massasjen er tilrettelagt for den gravide. Begge pakkene har fokus på massasje av typiske problemområder som rygg, nakke, legger og føtter, samt en flash beauty ansiktsbehandling. Vi bruker oljer som er tilpasset den gravides hud og tilstand.

Tiden vies til å styrke hudens elastisitet, forebygge strekkmerker og behandle trøtte og slitne ben.

Den perfekte gaven for gravide!

Send gjerne inn en henvendelse i skjemaet under om du har spørsmål, du kan også bestille time eller kjøpe gavekort her.

 

Har du spørsmål?

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.