1357201666929.MaxSize.msw-w.w-992.msh-h.h-350.Save.img

MakeUp Veiledning
Våre dyktige hud terapeuter / Makeup Artister viser deg hvordan du legger en naturlig MakeUp markedets mest solgte mineralmakeup. Hos oss har vi BareMinerals, Priori og Matis.

Tid: 25 min. dagmakeup, Pris: 400 kr
Tid: 50 min. festmakeup, Pris: 790 kr

 

BareMinerals er

  • Basert på 100% mineraler fra naturen. BareMinerals er en komplett makeup-serie basert på 100% naturlige mineraler og er den reneste makeupserien på markedet. De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr.
  • Bra for huden. BareMinerals Foundation SPF 15 jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende effekter og motvirker tørr hud, hudirritasjoner og hudaldring takket være solbeskyttelsen. bareMinerals passer alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud.
  • Gir et helt naturlig resultat. Med bareMinerals Foundations får du et helt naturlig resultat. Samtidig får du den dekningen du ønsker, slik at bl.a. linjer og ujevnheter blir mindre synlige. Gir naturlig glød og utstråling.
  • Forebyggende mot hudaldring. BareMinerals Foundation SPF 15 inneholder mineraler som gir høy UVA-beskyttelse og forebygger dermed hudaldring. Anbefales av den amerikanske kreftforeningen.

 

Coffeeberry® 100% Natural perfecting minerals
– pleiende mineraler med CoffeeBerry®-ekstrakt. CoffeeBerry® Perfecting Minerals er den første og eneste pleiende mineralserien som kombinerer rene mineraler med CoffeeBerry® ekstraktet. Mineralene virker hudforbedrende og gir en flott og jevn «finish» på huden med glans og frisk hudtone. CoffeeBerry® ekstraktet er en kraftig antioksidant med aktive antiage-egenskaper som gjør at huden ser yngre ut ved å forebygge og bedre linjer og ujevn hudtone.

CoffeeBerry® Perfecting Minerals er:

  • Det beste alternativet for miljøet
  • Med CoffeeBerry® Perfecting Minerals får du en frisk hud med naturlig utseende, samtidig som miljøbelastningen er minimal. Pakningene er biologisk nedbrytbare og fremstilt av naturlig planteplast. Børstene er også miljø- og dyrevennlige.
  • Serien beskytter både mot skadelige frie radikaler og farlige UV-stråler og er anbefalt av den amerikanske kreftforeningen. Samtlige produkter er parabenfrie, ikke-komedogene (tetter ikke til porene) og klinisk testet, dog ikke testet på dyr.

 

INGREDIENSER I BARE MINERALS FOUNDATION