Å vite hva man skal gi i gave til fødselsdag, jul eller andre anledninger, kan være vanskelig. Det som sjelden slår feil, er opplevelser! Å unne noen du er glad i en opplevelse der man kan senke skuldrene og ta en pause fra hverdagen er den perfekte gaven – spesielt til den som har alt. Hos oss kan man koble ut fra virkeligheten og nyte en behagelig atmosfære. Vi har dyktige terapeuter og tilbyr behandlinger for den som vil slappe av, jobbe med muskulatur eller hudproblemer. Vi hjelper deg med å komponere den ideelle spaopplevelsen!

Vi tilbyr tre ulike gavekort-løsninger for å gjøre det enklest mulig for deg, enten du ønsker å gi et fysisk gavekort, trenger råd for å avgjøre behandling eller er sent ute:

Gavekort på nett

Når du bestiller et gavekort på nettsiden vår kan du velge mellom å gi gavekort på beløp eller på en av våre behandlinger. Når bestillingen er gjennomført, vil du motta en ordrebekreftelse på e-post kort tid etter. Når vi mottar din ordre, får du tilsendt gavekortet som brevpost til oppgitt postadresse i løpet av 3-5 virkedager.

Gavekort på nett finner du her

Gavekort over disk

Dersom du trenger veiledning for å finne den perfekte gaven eller ønsker å få gavekortet pakket inn, kan du få hjelp av en av våre dyktige butikkansatte over disk. Da kan du kjøpe et gavekort på valgfritt beløp eller behandling. Vi har også et bredt utvalg av produkter til kropp og ansikt i butikken, dersom du ønsker å legge ved en tilleggsgave!

Digitalt gavekort

Sent ute? Bestill et digitalt gavekort her eller via applikasjonen Fixit Timebestilling. Der kan du enkelt kjøpe et gavekort på valgfri sum. Du kan også legge ved et bilde og en hilsen for å gjøre det digitale gavekortet mer personlig. Gavekortet blir sendt til mottaker på SMS og aktiveres ved en av to måter: 

  1. Trykke på aktiveringslinken og aktivere gavekortet i sin nettleser på telefonen.
  2. Laste ned appen Fixit Timebestilling, registrere seg med sitt mobilnummer og åpne gavekortet i appen.

Når du bestiller et digitalt gavekort velger du selv dato og tidspunkt for når gavekortet skal plinge inn på mottakers telefon. Se videoen under for demonstrasjon:

Ikke mottatt gavekortet enda?

Leveringstid kan variere, spesielt i juletider. Dette avhenger av Bring og kapasitet for levering. Dersom du ikke har mottatt gavekortet innen 6 virkedager, ber vi deg ta kontakt med oss på e-post post@colosseum-spa.no. Da kan vi sende deg et A4-kort på e-post, slik at du har en fysisk gave å gi, frem til gavekortet kommer i posten.

Vilkår for bruk av gavekort

  • Alle våre ordinære gavekort har en gyldighet på 24 måneder fra kjøpsdato. Gavekortet kan brukes på alle våre behandlinger og produkter.
  • Mottaker kan endre på eventuell behandling som er påført gavekortet etter ønske. Dersom summen på gavekortet tilsvarer en lavere sum enn behandlingen mottaker selv ansvarlig for å dekke mellomlegget.
  • Våre gavekort kan ikke benyttes til kjøp av nye gavekort.
  • Gavekort på behandlinger har 3 måneders prisgaranti. Ved prisøkning etter dette,vil det påløpe et mellomlegget.
  • Gavekort kjøpt ved kampanjer, rabattordninger eller via en av våre samarbeidspartnere, kan kun benyttes på behandlinger.