Vi har bare en kropp og den må pleies godt. Derfor er en velværeopplevelse noe av det beste du kan gi bort i gave, og ikke minst, unne deg selv.

En velværeopplevelse er noe alle setter pris på å få, og hos oss blir du og dine tatt vel imot av kvalifiserte og profesjonelle terapeuter. Vi leverer behandlinger av høy kvalitet innen hudpleie, massasje, hånd- og fotpleie. Blant annet effektive hudforbedringsbehandlinger, spapakker, forskjellige typer massasje, og ikke minst fysisk og mental avslapning. Vi har også egne spapakker til gravide, kjærestepar og menn. Våre behandlinger er i prisklassen fra 500 kroner og oppover.  Sjekk ut våre tilbud her.

Gjennom mer enn 17 års drift har vi vokst og har gode referanser fra svært mange kunder. Vi stiller store krav til profesjonalitet og tilbyr kvalitetsbehandlinger som både gir velvære og har en terapeutisk effekt.

Et gavekort på spabehandling er den perfekte julegaven som ikke blir byttet. Det er en glede å gi og en glede å få!

Unn deg selv eller noe du er glad i en spaopplevelse!

Colosseum spa er Norges første dagspa – lett tilgjengelig og sentralt lokalisert på Majorstuen i Oslo. Majorstuen er et trafikalt knutepunkt og de fleste av byens Metro og busslinjer har stoppested her. For de som ønsker å benytte bil, har vi kommunal parkeringsplass ifm Frognerparken/Vigelandsanlegget. I tillegg finnes flere private parkeringshus/plasser.