Vi ser etter deg som er serviceorientert og opptatt av å ha kunden i fokus. Som person er du utadvendt, har godt humør og bidrar positivt til fellesskapet. Du trives i et hektisk miljø og ønsker å gi det lille ekstra til våre kunder.

Om Colosseum MediSpa:

Colosseum MediSpa er et eksklusivt og etablert kompetansesenter bestående av fagpersonell innen spa og massasje, hudpleie og estetisk medisin med helse-personell. Gjennom mer enn 24 års drift har vi en etablert kundekrets, en omfattende behandlingsmeny og mange svært kvalifiserte terapeuter ansatt. Vi lever av god service kombinert med høy kvalitet i alle ledd. Vi holder til i lyse lokaler på Majorstuen i Oslo og er et team på 20 ansatte – som jobber med det vi kan best. Mennesker! Colosseum MediSpa er en del av Scandinavian Beauty Group, som er en norsk klinikk kjede bestående av norsk og internasjonal hudpleiekompetanse i verdens-toppen. Scandinavian Beauty Group står for kompromissløs kvalitet med nøye utvalgte produkter og behandlinger. Vi er stolte over å være en del av en kjede der utvikling og kompetanse står i fokus.

Dine arbeidsoppgaver – Generelle resepsjonsrutiner, booking, kundemottak og systemkontroll – Velkomst og utsjekk av kunder, besvare kundehenvendelser på e-post og telefon, og levere service på et høyt nivå til alle våre kunder og ansatte.

Personlige egenskaper og kvalifikasjoner – Erfaring fra lignende arbeid og generelt god kunnskap med bruk av dataverktøy er en fordel, men ikke et krav – I resepsjonen er det høyt tempo og du må ha evnen til å ha mange baller i luften på en gang – Du er serviceinnstilt og imøtekommende – Ansvarsbevisst og selvstendig – Har gode kommunikasjonsevner – Høy arbeidsmoral og initiativtakende – Du er fleksibel og kan jobbe dag, kveld og lørdager etter behov.

Vi tilbyr deg

– Faglig og personlig utvikling

– Teamarbeid med utfordrende og variert arbeid

– Godt arbeidsmiljø

– Gode lønnsbetingelser

Språk: norsk og engelsk

Oppstart: 15.10.2022

Det er en fordel om du er fleksibel og kan stille på kort varsel. Stillingen er i første omgang en deltidsstilling/ekstrahjelp ved behov, med mulighet for fast ansettelse i 2023. Søknad sendes til nabila@colosseum-spa.no og merkes med resepsjonist 2022.