Vi søker massasjeterapeuter til deltidsstillinger på Colosseum MediSpa. Vi ser etter deg som er serviceorientert og opptatt av å ha kunden i fokus. Som person er du utadvendt, har godt humør og bidrar positivt til fellesskapet. Du trives i et hektisk miljø og ønsker å gi det lille ekstra til våre kunder.

Colosseum MediSpa er et eksklusivt og etablert kompetansesenter bestående av fagpersonell innen spa og massasje, hudpleie og estetisk medisin med helse-personell. Gjennom mer enn 24 års drift har vi en etablert kundekrets, en omfattende behandlingsmeny og mange svært kvalifiserte terapeuter ansatt. Vi lever av god service kombinert med høy kvalitet i alle ledd. Vi holder til i lyse lokaler på Majorstuen i Oslo og er et team på 20 ansatte – som jobber med det vi kan best. Mennesker!

Colosseum MediSpa er en del av Scandinavian Beauty Group, som er en norsk klinikk kjede bestående av norsk og internasjonal hudpleiekompetanse i verdens-toppen. Scandinavian Beauty Group står for kompromissløs kvalitet med nøye utvalgte produkter og behandlinger. Vi er stolte over å være en del av en kjede der utvikling og kompetanse står i fokus. Vi har behov for flere flinke medarbeidere med på laget – og søker nå etter klassisk massør/ massasjeterapeuter, både kvinnelige og mannlige.

Dine kvalifikasjoner: · Minimum erfaring innen klassisk og triggerpunktmassasje · Snakker godt norsk · Er interessert i faglig utvikling · Liker å jobbe med mennesker, yter god service og har interesse for å være med å utvikle vår fagkompetanse og gode arbeidsmiljø. · Er pålitelig og stabil · Er fleksibel og kan jobbe kvelder og lørdager.

Vi tilbyr: · Høyt faglig nivå – gode kollegaer · Mange hyggelige kunder · Et godt arbeidsmiljø i en profesjonell og velutviklet bedrift · Gode betingelser for rette kandidater.

Oppstart 1. oktober 2022. Er du interessert, send en e-post til nabila@colosseum-spa.no og merk din søknad med «massasje».