Colosseum MediSpa er det største mediSpaet i Oslo:

  • Vi har 20 høyt kvalifiserte terapeuter med lang erfaring og god kompetanse innen kosmetiske behandlinger, hudpleie og massasje.
  • Vi holder til i flotte og moderne lokaler sentralt på Majorstuen i Oslo.
  • Vi har stor variasjon i behandlingstilbudet og tilbyr alltid det siste innen avansert hudpleie via vårt internasjonale nettverk.
  • Vi skreddersyr og tilpasser behandlingene til hver enkelt.

*Part of Scandinavian Beauty Group

Den beste behandlingen er den som gir en fresh look!

Vi legger vekt på høy kompetanse, erfarne behandlere og gode resultater. Vi er opptatt av å sunn hudhelse og jobber målrettet for å oppnå de beste resultater for din hud. Våre sykepleiere er sertifiserte av Galderma og oppdateres fortløpende på nye teknikker og trender. Våre behandlinger er også dokumenterte og effektive for at vi skal kunne gi deg den best mulige behandlingen basert på den nyeste forskningen nasjonalt og internasjonalt.

Grundig konsultasjon før behandling avtales.

Hos vår kosmetiske sykepleier får du god tid til konsultasjon før behandling. Du får all informasjon du trenger når du vurderer behandling. Du får råd og veiledning, og vi hjelper deg med et personlig behandlingsprogram for å oppnå det du ønsker. Vår kosmetiske sykepleier vil forklare nøye hva slags resultat du kan forvente. Ta kontakt på post@colosseum-spa.no eller book din konsultasjon her.

*Scandinavian Beauty Group er en norsk hudpleiekjede bestående av norsk og internasjonal hudpleiekompetanse i verdenstoppen. www.scandinavianbeauty.no